Over ons

Tegelcombinatie is een samenvoeging van drie zzp-ers die de krachten bundelen om aan een mooi bedrijf te bouwen. Inmiddels werken er meer dan 10 medewerkers met en bij ons. We werkten op sommige projecten al samen en kwamen erachter dat er een eensgezinde ambitie in ons schuil zat om het qua bedrijf wat groter en professioneler aan te pakken. Als zzp-er ben je toch gebonden aan 2 handen en moesten we steeds vaker nee verkopen tegen onze vaste aannemers en partners. Met Tegelcombinatie willen we de juiste partij worden voor aannemers en particulieren om op goed vertrouwen een langdurige samenwerking aan te kunnen gaan.  

Omdat er in de markt een tekort is ontstaan aan goede tegelzetters en bedrijven die projecten op een professionele en vakkundige manier uitvoeren willen wij met Tegelcombinatie een partij worden waar bedrijven altijd met een vertrouwd gevoel op kunnen bouwen.  

Ons team beschikt over ruim 100 jaar tegel ervaring in alle facetten van de bouw (utiliteitsbouw, renovatie, nieuwbouw en het luxe, hoog segment particulier tegelwerk). Naast ons eigen team beschikken we over zzp-ers, waar door de jaren heen een goed band mee opgebouwd is. Zo weten we precies wie of wat er nodig is op elke klus. Omdat we al het werk in eigen beheer uitvoeren kunnen we iedere klant of aannemer 100% garantie geven dat het goed wordt uitgevoerd.  

Tegelzetter voor grote tegels

Wij schuwen het moeilijke werk niet. Steeds meer klanten kiezen voor mega grote tegels (bijvoorbeeld 120x260, 150x360) en er zijn niet veel tegelzetters die dat aandurven. Het eindresultaat is echter prachtig (check ook onze instagram pagina voor het laatste nieuws) en we gaan die uitdaging graag aan! Tegelcombinatie beschikt over een eigen showroom in Volendam. Kom eens langs voor een bezoek.

         

Waarom Tegelcombinatie?

Onze corebusiness is tegelzetten 

Wij voeren alles in eigen beheer met eigen tegelzetters 

100 jaar ervaring en ambitieus team  

100% goed garantie 

 

 

 

Waarom Tegelcombinatie?


  • Onze corebusiness is tegelzetten
  • Wij voeren alles in eigen beheer met eigen tegelzetters
  • 100 jaar ervaring en ambitieus team
  • 100% goed garantie
  • Snel ter plaatse
  • Groot assortiment
  • Makkelijk bereikbaar

Wat zeggen onze klanten?


10

We zijn super blij met het vakmanschap van de jongens van Tegelcombinatie. Omdat we nogal grote tegels hadden uitgezocht was het echt even goed zoeken naar vakmensen die deze joekels konden plaatsen. Alles is tot in perfectie uitgevoerd gelukkig en we zijn erg blij met het reslutaat.

Jan en Bep uit Volendam

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.